Направени са шест обработки тип "ветрило" на основни пътни артерии

...
Направени са шест обработки тип "ветрило" на основни пътни артерии
Коментари Харесай

Направени са шест обработки тип "ветрило" с цел почистване на основни пътни артерии в София

Направени са шест обработки вид "ветрило " на съществени пътни артерии в София посредством едновременната работа на няколко снегопочистващи машини, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

Целта е по-бързо да се извърши разчистване на пътното платно, като краткотрайно се ограничи автомобилното придвижване. Обработките вид "ветрило " са осъществени на съществени булеварди като "Цариградско шосе ", "България " и на Южната дъга на Околовръстен път на София. Организацията е основана благодарение на Пътна полиция и екипи на дирекция "Аварийна помощ и предварителна защита " и Столичен инспекторат.

Екипите на почистващите компании не престават осъществяването на обработки с разпространяване на смеси против замръзване и избутване на снежна маса. На терен са над 180 машини - профилирана техника за разчистване. Приоритетно снегорините почистват рискови и стръмни сектори, улици и булеварди, по които се движи градския превоз, съществени квартални улици и вътрешно-квартални улици.
Продължава следващата обработка в регионите "Люлин ", "Овча купел ", "Панчарево ", "Възраждане ", "Кремиковци " все още, където снеговалежа е по-интензивен.

От 16.00 часа е възобновено придвижването по планинските пътища на Витоша - "Драгалевци - Алеко " и "Бояна - Златни мостове ".
По данни на Българска академия на науките снежната завивка в София към 14.00 часа е била сред 15 и 30 см.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР