Напоследък все по-често виждаме едно летящо насекомо, което го намираме

...
Напоследък все по-често виждаме едно летящо насекомо, което го намираме
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да убиваме миризливка, когато я видим

Напоследък все по-често виждаме едно летящо насекомо, което го намираме на непредвидени места у дома. Буболечката в действителност е тип бръмбар, само че на нас ни е прочут като " миризливка ". Другото по-известно име е " вонещица ". Самата буболечка наподобява безвредна и беззащитна. Тя обича да ни идва на посетители, като постоянно можем да я намерим по облеклата, по первазите, по стената, по леглото, а неведнъж може да кацне и върху нас. Тя издава присъщ жужащ тон, който мъчно може да се сбърка, в случай че в близост е безшумно. Когато някой тръгне да убива или да плаши бръмбарчето, то стартира да излъчва неприятна миризма, която е много мощна. Тя се отделя от нейните така наречен " миризливи жлези ". Затова множеството от нас желаеме щом забележим тази злина да може колкото се може по-бързо да я хванем жива и да я изкараме отвън къщи.
Най-често това става благодарение на чаша и лист хартия. Идеята е да захлупим чашата върху бръмбара, след това да подложим хартията под отвора на чашата, с цел да не избяга. Придържаме с ръка хартията и отлепяме чашата. След това отваряме прозореца и я пускаме на независимост.
 Направете ТОВА и колорадският бръмбар няма да приближи градината ви Направете ТОВА и колорадският бръмбар няма да приближи градината ви
Колорадският бръмбар е най-големият призрачен сън за всеки градинар. Сигурни сме, че в случай че се занимавате с развъждането на плодове и зеленчуци и...
Разбира се, че има риск отново да ни навести, само че в случай че се съмняваме в това, просто би трябвало да затворим прозореца.
По-възрастните хора имат вяра, че миризливката е на шанс и гледат да й пощадят живота. Те имат вяра в поверията, съгласно които в случай че попадне вонещица у дома, това е знак на шанс и благополучие.
Те гледат да я пощадят, тъй като в случай че я убият, тогава шансът ще си тръгне окончателно.
Щом се появи миризливка в дома ви, това е причина и за продобиване на пари. Ако има няколко миризливки, това значи, че ви чакат обилни триумфи в няколко инициативи.
 Паразитите, които трансформират жертвите си в зомбита Паразитите, които трансформират жертвите си в зомбита
Паразитните нематоди, проникващи в тялото на бръмбарите-рогачи, вършат тези инсекти апатични и пасивни, притъпяват инстинктите им и " п...
Пролетно време и при започване на лятото цветът на миризливката е зелен, а есента посивява и покафенява.
Как да познаете вонещицата
Това насекомо се характеризира с 5-членести антени. Големината им доближава до 16 милиметра.
Ако имате нетърпимост към сходни инсекти, не използвайте химия, с цел да ги умъртвите или прогоните. Може единствено да си навредите на вашето здраве. Ако не можете да ги търпите, купете си малко лавандула, която ги държи надалеч от вас. Все отново това не е оса и не жили или хапе - миризливката е изцяло безвредна и не може да ви стори нищо. Затова, когато я видите - пощадете живота й и се сетете, че ще донесе шанс и пари. За да не ви мирише, не я плашете, а я уловете деликатно, като пощадите живота й.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР