Напоследък все по-често говорим за завръщане на мутренските времена в

...
Напоследък все по-често говорим за завръщане на мутренските времена в
Коментари Харесай

Перничанка наби мутра на плажа в Созопол

Напоследък все по-често приказваме за завръщане на мутренските времена в България, само че не всички се помиряват. Перничанката Соня Сергиева призна най-откровено, че е набила мутра на плажа в Созопол. Не просто му обърсала един-два шамара, а му метнала здрав бой, написа в. "България през днешния ден ".

"На плажа се довлякоха две изчадия. Силиконова овца и парвеню. Отначало беше обикновено, към 30-40 минути. След това, като се стартира едно пошло зеене по телефона и от двамата. Хем приказват високо, хем се хилят. До мен са, на другия чадър. Търпях, търпях и откачих. Станах и им направих забележка по-тихо да приказват. Селинджърът ми вика: "Като не ти понася, се изнасяй! ". "Така ли? " - му отговорих. Взех си шишето с вода и му я излях на наглата кратуна. Всички към нас замръзнаха ", описа в детайли във фейсбук Соня. "Онзи се изправи, беше ми до рамото и ми сподели, че ще ме смачка, ще заплати да ме изнасилят и ще ме унищожават. Те това ми трябваше!

Пребих го от пердах и никой не посмя да се намеси. Ама като споделям "пребих ", значи, че го метках по плажа, до момента в който го добутах до стълбите. Не съм го била в ръкопашен пердах ", добавя смелата дама и обобщава: "Оня не можа да реагира.

Женичката му тръчкаше след нас и ми викаше, че съм луда, побъркана, надрусана. Не се занимавах с нея. Сега спасителите ме ухажват да им стана телохранител. " Часове след случката Соня призна, че до някаква степен се усеща неудобно. "Срам ме е, че съм жена и през днешния ден си изтървах нервите, само че повече не се трае наглостта и простащината. Иначе съм си жена. Нормална, прилична и майка, само че очевидно съм си баш българка. Лесни са гадовете. Само темперамент и кураж ни стигат ", показа тя и изясни, че не покрила историята, а я споделя обществено, тъй като предположила, че някои от сеирджиите на плажа ще пусне клип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР