Напоследък външният вид на Ники Илиев е обект на критика.

...
Напоследък външният вид на Ники Илиев е обект на критика.
Коментари Харесай

Ники Илиев подмокри фенките си с голо тяло - slava.bg

Напоследък външният тип на Ники Илиев е обект на рецензия. Някогашният секссимвол позанемари визията си, което не се отрази добре и на кариерата му. Истината се оказа напълно друга и плъзналите снимки на Ники са го сварили в кофти миг, само че той сподели по какъв начин наподобява в действителност и несъмнено съкруши всички с коремната преса, която извади на показ.

Илиев пусна фотография в обществените мрежи, на която е с разкопчана розова риза и прави препратки към времето, когато всички го сочеха за най-желаният мъж и го сравняваха с Кен.

39-годишният артист сподели, че наподобява повече от добре. Той тренира бокс и през свободното си време е предан напълно на спорта. Разбил се плътно и изчистено тяло, без да се натрапва с мускули. "Ето това е мощен и квалифициран мъж, а не анаболните мъжлета във фитнеси, чиито мускули са изкуствено надути и не могат да вдигнат една туба с вода ", пишат в мрежата.

В момента Ники се е позиционирал покрай Пловдив. Наел е огромна къща в покрайнините на града, където снима сега кино лентата "Завръщане 2 ". Актьорът от ден на ден се привързвал към Града под тепетата, че обмислял да се изнесе за непрекъснато там. Най-много му харесва това, че хората не са обременени като софиянците и подхождат с почитание към него.
Компания на Ники в селската къща му прави кучето, без което Ники не прави и крачка. Пловдивчани постоянно го засичат на разходка с черния красавец, към който Ники е мощно завързан....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР