Напоследък в Щатите нашумя фразата nepo babies (деца на непотизма“)

...
Напоследък в Щатите нашумя фразата nepo babies (деца на непотизма“)
Коментари Харесай

Кои са „непо-бебетата“ на българския шоубизнес?! Сузанита, Фики и още

Напоследък в Щатите нашумя фразата nepo babies („ деца на непотизма “) – термин, описващ звездите, пробили популярност с помощта на своите богати и известни родственици. Що се отнася до Холивуд, това са звезди като Лили Колинс (чийто татко е Фил Колинс), Лили-Роуз Деп (дете на Джони Деп и Ванеса Паради) и още доста, доста други. Родният шоубизнес също е цялостен със звездни потомци, възползващи се от този вид (както бихме споделили на български) шуробаджанащина. Ето лист с някои от най-известните такива:

Виж още: Нова топ звезда в поп-фолка: 15-годишна ученичка ще обикаля нощните заведения

Фики и Емрах Стораро

Така както кланът Кардашиян владее американския шоубизнес, от фамилия Сторато превзеха българската чалга промишленост. Патриарх, несъмнено, е Тони Стораро (кой помни шлагера „ Отличен шест “?), а синовете му – Фики и Емрах, са не по-малко известни. Освен с певческите си изяви, Тони и компания са познати и с спорния си метод на живот: от скандалните раздели (каквото беше скъсването на Емрах с колежката му Теди Александрова) до неуместните изявления в жанр турски султан (желанието на Фики да си откри девствена съпруга), Стораровци може да не са джентълмени, само че най-малко към тях в никакъв случай не е скучно…

Луиза Григорова

Не един и два от международните топ модели имат авторитетни и известни родственици (Бела и Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Кара Делевин и Лила Мос са единствено няколко примера). Българският отговор на тази наклонност е Луиза Григорова, позната както с работата си като модел, по този начин и с присъединяване си в хитови продукции като „ Стъклен дом “. Че Луиза е хубава и надарена спор няма – само че фактът, че майка ѝ Ивет Григорова е собственичка на „ Ивет Фешън “ (най-голямата фешън организация в България), сигурно не пречи…

Мика Стоичкова

Достатъчно е да хвърлим един взор върху семейството на Мика Стоичкова, с цел да се досетим кой е известният ѝ татко. Вероятно тъкмо заради тази причина огромната щерка на Христо Стоичков към този момент над десетилетие непроменяемо участва в българските клюкарски летописи – нищо, че от години съвсем не е имала изяви на екран.

Виж още: Това ли е мъжът до Мария Бакалова? Актрисата сподели непосредственост с него на родна земя 

Сузанита

Известните родственици могат да са нож с две остриета – и никой не потвърждава това по-добре от Сузанита. Да – фактът, че артистът Орхан Мурат е неин татко, евентуално е повода, заради която тя проби в музикалния бизнес едвам на тринайсет. Но имиджът на провокативна поп-фолк звезда в нищожни облекла сигурно не е най-подходящият за (нека бъдем честни) дете на тази възраст. Радваме се, че през днешния ден Сузанита наподобява щастлива, само че ни е жалост, вместо да бъде естествен тийн, тя израсна прибързано пред очите (и упреците) на цяла България.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР