Напоследък трендът с антискини дънките завладя звездните визии, както и

...
Напоследък трендът с антискини дънките завладя звездните визии, както и
Коментари Харесай

Пропуснете този тренд, ако искате по-издължена фигура

Напоследък трендът с антискини дънките завладя звездните визии, както и тези на стилните инфлуенсъри, само че подобаващ ли е за всички?

Да, по-широките крачоли съумяват да структурират визията и да й придадат секси ретро жанр, само че сигурно не са измежду най-практичните, изключително за по-ниските дами. Ако имате терзания по отношение на растежа си и се стремите да прикриете този минус, дънките и панталоните по тялото въпреки всичко остават най-хубавия ви другар.

Разбира се, във всяко предписание си има изключение, тъй като кройката и височината на талията имат огромна роля за крайния резултат, само че шансът да сбъркаме с необятните панталони е доста по-голям, в сравнение с в случай че се придържаме към правия или впития крачол да вземем за пример.

Златно предписание е да търсим да подчертаваме ханша, по тази причина и високата талия е целесъобразна, както постоянно. Освен това търсете скъсени крачоли, които доближават до равнището на глезените, с цел да добавите още няколко сантиметра към визията.

Прилагаме още хрумвания по какъв начин да издължим височината си с аутфити, заети от профилите на стилните инфлуенсъри:

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР