Напоследък стана обичай знаменитостите да съобщават добрите новини, свързани с

...
Напоследък стана обичай знаменитостите да съобщават добрите новини, свързани с
Коментари Харесай

Емили Ратайковски изненадващо съобщи, че е бременна

Напоследък стана бит звездите да оповестяват положителните вести, свързани с персоналния им живот, в обществените си мрежи. Но не и Емили Ратайковски, която е избрала да удостовери извънредно в американското издание на „ Вог “, че е бременна. Разбира се, не от суетност или с цел да се почувства специфична, а с цел да може да разгласява искрено есе за новото майчинство, което е необятно приветствано, съобщи БГНЕС.
Особено поради това по какъв начин тя и брачният партньор й Себастиан Беър-Макклард се оправят с въпроси, свързани с пола на бебето им. Особено в този момент, когато празненствата за откриване на пола станаха толкоз съвременни или което е същото, родителите знаят дали чакат момче или момиче въз основа на розовия или синия цвят, който се появява в торта или балон.
 20-годишна схванала, че е бременна, едвам когато почнало раждането 20-годишна схванала, че е бременна, едвам когато почнало раждането
Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за изданието Unilad по какъв начин схванала, че е бременна чак, когато почнала да...
„ Когато брачният партньор ми и аз казахме на приятелите си, че съм бременна, първият въпрос, който ми зададоха, откакто ме поздравиха, беше дали знам какво желая да имам. Но ние обичаме да отговаряме, че това е нещо, което няма да открием, до момента в който сина или щерка ни навършат 18 години и ни уведомят ”, написа моделът, който сега е в шестия месец на бременността.
„ Всички се смеят, когато ни чуят да споделяме това. Но в нашия отговор има истина, която загатва за благоприятни условия, които са доста по-сложни от всеки генитален орган, с който детето ни може да се роди “, изяснява тя в тази връзка.
„ Истината е, че в последна сметка нямаме визия кой, а не какво, пораства в утробата ми. Кой ще бъде този човек? На какъв човек ще станем родители? Как ще се промени животът ни и кои сме ние “, пита се Ратайковски в дълго писание, в което разкрива и предубежденията, които е имала за това какво значи да бъдеш майка на момче или момиче, и даже процеса на възобновяване, който нейният брачен партньор и тя е направила, с цел да стигне до сегашната си позиция.
" Не е належащо да упрекваме никого, че е попаднал в тези систематизирания за пола на децата ", споделя той. " Но не ми харесва, че постановяваме въз основа на пола предразсъдъци на хората, още по-малко на бебетата ", пази позицията си тя.
 Бременността наподобява избави живота на млада британка Бременността наподобява избави живота на млада британка
Жителка на английския град Кардиф счита, че бременността ѝ и е избавила живота, написа БГНЕС. Пред Daily Mail, 27-годишната Джейд Палмър...
" Искам да бъда майка, която разрешава на детето си да ми се покаже. И въпреки всичко съзнавам, че въпреки да се надявам, че детето ми може да дефинира личното си място в света, то ще се изправи, без значение от всичко, с неоспорими ограничавания и полови структури, преди да може да приказва за това или, по дяволите, даже преди да се роди “, оплаква се тя.
„ Признавам, че съм изцяло и несъмнено безсилна, когато става въпрос за съвсем всичко, което заобикаля бременността ми: по какъв начин ще се промени тялото ми, какво ще бъде детето ми. Но изненадващо това са въпроси, които не ме тормозят. Вместо да изпитвам боязън, изпитвам ново възприятие на мир и успокоение. Вече се изучавам от този човек в тялото си. Изпълнена съм с удивление “, заключава моделът, която е записала и видеоклип за случая, режисиран от нейната другарка Лена Дънъм, в който демонстрира по какъв начин са минали тези първи месеци на бременността. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР