Напоследък Преслава съблазнява от различни екзотични кътчета по света и

...
Напоследък Преслава съблазнява от различни екзотични кътчета по света и
Коментари Харесай

Преслава смая с това решение насред пандемията! Ето какво ще купува: СНИМКИ

Напоследък Преслава съблазнява от разнообразни екзотични кътчета по света и въобще не проличава да я тревожи толкоз пандемията и възходящите случаи на инфектирани с ковид у нас и освен. Поп фолк дивата откри летния сезон още през февруари, а това, което планува да направи, провокира вълна от мнения.

Въпреки че пандемията докара доста бизнеси до рецесия, в това число и поп фолк жанра, изпълнителката, която има 4 жилището, е решила да продължи да ги усилва, този път в интерес на дребната си дъщеричка Паола. За Преслава явно рецесия няма.

Още преди да отпътува за слънчев Дубай, Преслава е ходила на оглед в затворен комплекс, където възнамерява да си вземе следващото жилище в София, който да запише на името на щерка си. Цената от близо 2000 евро на квадрат пък, въобще не я смутила, написа „ Уикенд “.

Всъщност Преслава от години влага всеки извоюван лев в недвижимо имущество – към този момент има два жилището в столицата, един в центъра на Пловдив и първокласен апартамент в Слънчев бряг, където обитава през лятото. Певицата е броила 320 бона за морския си дом, в който нееднократно е признавала, че се чувства прелестно.

През 2014-та звездата на „ Пайнер “ купи апартамент и за родителите си в родния си Добрич, като парцелът даже е трансфериран на тяхно име./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР