Напоследък Преслава е подложена на зверска атака. Откакто си кръцна

...
Напоследък Преслава е подложена на зверска атака. Откакто си кръцна
Коментари Харесай

Голям удар за Преслава

Напоследък Преслава е подложена на зверска офанзива. Откакто си кръцна носа и загуби своята еднаквост, като че ли загуби и уважението на публиката, на което се радваше години напред.

Никой от феновете й не одобри задушевно променената й визия, а нападките, че е станала копие на колежката си Галена безусловно я унищожиха. Вече втори месец тя няма капка успокоение, откакто все намира някой да й вгорчи живота.

Припомняме, че профилът й в Инстаграм бе хакнат, а тя се славеше като родната звезда с най-вече почитатели. Последваха и още няколко хакерски офанзиви на новите й профили, което докара на Преслава главоболие.

Атаките против Преслава обаче няма да спрат скоро, написа Шоу Блиц. Нейни "приятели " се погрижиха да й основат още веднъж дискомфорт и да скапват насладата й от появяването на новото й видео към песента Пиян.

Оказа се, че певицата освен е станало образно клонинг на досегашната си другарка Галена, само че настойчиво върви по нейните стъпки и я копира в своите планове.

В новото й видео Пиян има фрагменти, на които безумно доста наподобява на Галена и нейната Добре ли си и като че ли да даде мотив за писане на злобарите, се е облякла по сходен метод и имитира придвижванията на колежката си. В останалата част от фрагментите пък безумно доста прилича визията на Галена от различен клип - Феноменален.

Феновете на лекия род не стопират да се майтапят с визията на топ звездата на Пайнер, а тя се пробва да отвлече вниманието им с вест за нов албум с цели 5 нови песни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР