Напоследък певицата Тита сякаш временно е обърнала гръб на музиката,

...
Напоследък певицата Тита сякаш временно е обърнала гръб на музиката,
Коментари Харесай

Една различна Тита – певицата изненада мрежата с нова визия - slava.bg

Напоследък певицата Тита като че ли краткотрайно е обърнала тил на музиката, посвещавайки се напълно на своето странично занятие, а точно основаването на дамски модели спортни обувки за своята линия. Преди време тя се трансформира в първия актьор в България, пуснал на пазара своя лимитирана серия маратонки, на която също така е и рекламно лице.

През последните месеци профилите в обществените мрежи на Христина, както е същинското ѝ име, изобилстват от фотоси, представящи на нейните почитатели резултатите от усърдната ѝ работа. На фрагментите изпълнителката на "Антилопа " както постоянно съумява да съблазни със своята визия, залагайки на облекла, подчертаващи женствените ѝ форми.

Преди часове обаче тя изненада феновете си с нова и напълно друга визия, като някои от тях едвам съумяха да я познаят. Бившата участничка в музикалното предаване "X Factor " разгласява в Инстаграм изложба от две изображения, на които театралничи пред обектива с кестенява коса с бретон и по-къса дължина. Разбира се, по-вероятно е Христова да носи перука, подготвяйки се за следващата фотосесия, само че несъмнено не може да се отхвърли обстоятелството, че тя трансформира цялостното ѝ лъчение, трансформирайки я в различен човек.

На фотографиите, провокирали екстаз измежду консуматори на платформата, тя носи мрежест черен потник с необятни розови презрамки на леопардов десен, чийто акцент е върху деколтето, разкриващо обилния ѝ бюст. Върху него Тита е наметнала черно шушляково яке, свличащо се надолу по раменете ѝ.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР