Напоследък клюките около една от най-красивите българки Диляна Попова са

...
Напоследък клюките около една от най-красивите българки Диляна Попова са
Коментари Харесай

Разкриха тайната: Вижте новата тръпка на Диляна Попова

Напоследък клюките към една от най-красивите българки Диляна Попова са свързани с персоналния ѝ живот. Моделката беше спрягана за гадже с кинорежисьора Николай Мутафчиев, само че истината се оказа друга. Диляна в действителност се радва на нова тръпка, само че не любовна, а обвързвана с нов филм, пише  Hotnews.bg.

Попова, която от повече от две години не е с Асен Блатечки, взе участие в " Аферата Пикасо ", който споделя историята на именит измамник. Във кино лентата вземат участие още Филип Буков, Тита, Башар Рахал и Жени Калканджиева. Главен воин е Антон- 30-годишен художник, който се занимава с имитация на картини, пари и всевъзможни дребни измами. Изключително нагъл, безсрамен и безсъвестен. Той има малко другари и доста врагове. Освен това е взел пари назаем от жестоката гангстерска София, която е изпратила по петите му мутрата Стамбата, с цел да си събере дълга.
Точно когато Антон бива приклещен от Стамбата се появява майор Георги Стоянов- упорит, обаятелен, интелигентен, само че в това време и безсъвестен служител на реда. Той му предлага или по-скоро му постанова да се сближи с богатата бизнес дама и меценатка Мария и да разбере, дали тя укрива изчезналата преди десетина години картина на Пикасо- Арлекин, като в подмяна той ще му завоюва малко време.
До момента Диляна Попова може да се похвали с присъединяване в едни от най-касовите филми като " Завръщане ", " Революция Z " и " Останалото е пепел ", в който си партнира с Блатечки. Тя пази ревностно персоналния си живот, само че е социална загадка, че е близка с милионера Лъчезар Захариев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР