Напоследък Есил Дюран е станала особено активна в даването на

...
Напоследък Есил Дюран е станала особено активна в даването на
Коментари Харесай

Есил Дюран с покъртително признание за родните плажове

Напоследък Есил Дюран е станала изключително дейна в даването на отзиви за протичащото се освен в публичния, само че и в политическия живот у нас. Този път обаче, го направи непосредствено от плажа, а думите й режат като нож тези, на които този смисъл никак не им харесва!

В неотдавнашен репортаж на Нова тв, след сигнали от жители, стана ясно, че един от най-оживените и известни плажове на Северното Черноморие – този на Камчия, е без спасители. Преди дни мъж е бил избавен от удавяне с помощта на плажуващите, които съумели да го извадят от водата. Ето по какъв начин реагира на всичко това и Есил Дюран:

"Плажувам тук от 20 години. Преди 10 дни пристигнах да видя какво е ситуацията тук. Разликата от предходната година беше голяма – няма шезлонги, няма чадъри. А разбрах и най-лошото - че няма и спасители ", това съобщи изпълнителката в ефира на "Здравей, България " по Нова тв.

"През всичките тези години моето семейство е преживявало не една или две драми. Това че няма планувани спасители е толкоз скандално, че може да се смята за преднамерено ликвидиране. Не приказвам от мое име, а от всички плажуващи. Голяма част от хората, които идват тук, не знаят, че няма избавител. Тук в събота и неделя е претъпкан плажа. Трудно се живее в България и елементарно се умира ", продължи звездата.

"Преди дни една жена щеше да се удави. За човешки живот си предаваме от уста на уста за това, че някой някъде се дави. Този случай отваря сериозен въпрос. Толкова сме привикнали с неуредиците, че сме станали апатични. Хубаво е, в случай че забележим нещо неправилно, е да кажем, че имаме проблем. Човешкият живот би трябвало да е над всичко ", добави още певицата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР