Напоследък чуваме само за раздели в света на звездите. Една

...
Напоследък чуваме само за раздели в света на звездите. Една
Коментари Харесай

Заедно ли са Камила Кабейо и Матю Хъси

Напоследък чуваме единствено за раздели в света на звездите. Една от последните известни персони, за която се носят клюки, че се е разделила с приятеля си, е Камила Кабейо.
 Памела Андерсън, Адил Рами и едно самопризнание за какво двамата са се разделили
Памела Андерсън e съкрушена от изневерите на приятеля си

Какво призна актрисата за връзката и раздялата си с футболиста Адил Рами

Според Sun, 22-годишната певица и сътрудникът ѝ Матю Хъси към този момент не са дружно. Изданието написа, че двамата са поставили завършек на връзката си по взаимно единодушие, само че ще си останат другари, без значение от всичко. Връзката им стартира при започване на 2018 година, само че стана обществено притежание едвам през февруари 2019 година

Матю Хъси е посветил живота си на това по какъв начин да учи другите да намират и задържат подобаващ сътрудник, само че самият той явно има проблем с това. Много хора ще останат сюрпризирани, че " любовният експерт " не е съумял да резервира личната си връзка.
 Снимка 431118

Миналата седмица Камила Кабейо пусна новата си ария " Senorita " с Шон Мендес. В клипа към нея двамата реализатори са в много интимни връзки, по тази причина и напълно разумно - съгласно Sun, е тръгването на слуховете, че сред Камила и Шон се е пламнала искрата на любовта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР