Напоследък често споменаваме Machine Gun Kelly, но не толкова заради

...
Напоследък често споменаваме Machine Gun Kelly, но не толкова заради
Коментари Харесай

Голямото пребиване на Machine Gun Kelly

Напоследък постоянно загатваме Machine Gun Kelly , само че не толкоз поради музикалното му творчество, а поради връзката му с Меган Фокс.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly, новият й пръстен и вероятен годеж
Означава ли нещо пръстенът на Меган Фокс

Времето ще покаже

Все още има много хора, които не могат да одобряват, че актрисата остави брачна половинка и децата си, с цел да има връзка с рапъра. Но сърцето си желае своето.

Сега обаче ще обърнем внимание на Machine Gun Kelly, тъй като точно той ни даде мотив съществено да се посмеем. Рапърът беше специфичен музикален посетител в първото предаване на Saturday Night Live след зимната отмора.

И всичко беше наред от самото начало, до момента в който не стана време за закриване на шоуто. След като водещият Джон Кразински насочи последните си слова, двамата с рапъра се здрависаха и прегърнаха.

Thank you, and!

Goodnight and sweet dreams!
— Saturday Night Live - SNL (@nbcsnl)
След това Machine Gun Kelly се надцени и се опита да повдигне Пийт Дейвидсън , само че несполучливо. В резултат на опита двамата залитнаха обратно и рапърът падна на земята.
 Machine Gun Kelly, Interview, Меган Фокс и за какво рапърът се отхвърля от опиатите
Меган Фокс накара Machine Gun Kelly да направи и това

На какво е способна любовта

За благополучие това рухване не докара до съществени пострадвания, а малко след него Дейвидсън му сподели по какъв начин тъкмо се прави, като го преметна през рамо. Голям смях пада с тези двамата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР