Наполи продължава с противоречивото си представяне в Серия А. Южняците

...
Наполи продължава с противоречивото си представяне в Серия А. Южняците
Коментари Харесай

Гол в 9-ата секунда не помогна на Наполи при гостуването на Верона

Наполи продължава с спорното си показване в Серия " А ". Южняците позволиха поврат при гостуването си на Верона и изгубиха с 1:3. Срещата бе от 19-ия кръг.

Ървинг Лозано изведе своя отбор напред след едвам 9 секунди игра. В 34-ата минута Федерико Димарко съумя да изравни. В 62-ата минута Антонин Барак и Матия Дзакани в 79-ата минута донесоха триумфа на Верона.

След тази среща Наполи остава 6-и с 34 точки. Верона събра 30 и е девети.

Срещата стартира чудесно за " партенопеите ". Още в 9-ата секунда Деме съумя да откри Лозано в наказателното поле. Топката мина под крайници на Димарко и мексиканецът се озова очи в очи със Силвестри, с цел да го преодолее за 0:1.

Верона съумя да стигне до изравнителен гол в 34-ата минута. Тогава Фараони откри Димарко, който с мощен удар в средата на вратата вкара за 1:1. Четири минути по-късно домакините можеше да създадат цялостен поврат, само че Мерет избави удар на Лазович. В продължението на първата част стражът на Наполи се намеси и след удар на Фараони.

Верона стигна до цялостен поврат в 62-ата минута. Тогава Барак получи хубаво подаване от Дзакани и с акуратен удар в десния ъгъл направи вратаря беззащитен.

В 79-ата минута домакините вкараха и трети гол. Тогава Лазович откри Дзакани на дузпата и нападателят с прекрасен удар с глава вкара за 3:1.
 Ювентус не се затрудни с Болоня и още веднъж подгони водачите в Италия
Ювентус не се затрудни с Болоня и още веднъж подгони водачите в Италия

МакКени още веднъж блести
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР