Наполи допусна грешна стъпка в домакинството си на Верона от

...
Наполи допусна грешна стъпка в домакинството си на Верона от
Коментари Харесай

Наполи сбърка у дома срещу Верона, Спалети даде почивка на звездите си

Наполи позволи неверна стъпка в семейството си на Верона от 30-ия кръг на Серия А, завършвайки при нулево тъждество. Въпреки това, няма мотиви за терзания в Неапол, защото партенопеите имат 74 точки, с 14 повече пред втория Лацио. По-страшно е за Верона, който е в зоната на изпадащите, на 18-о място с 23 точки.

Първото състояние в срещата бе на сметката на гостите. Още във втората минута Оливер Абилдгаард нанесе удар към вратата на Наполи, само че той бе блокиран от бранител на домакините.

В 20-ата минута Матео Политано се промуши сред няколко противникови футболисти и нанесе удар от границата на наказателното поле, само че защитник на Верона застана на пътя на топката.

Минута по-късно се стигна до безредие в наказателното поле на Верона след корнер, Матео Политано съумя да нанесе удар, топката се удари в Адолфо Гаич и влезе във вратата, само че голът не бе приет поради засада.

В 29-ата минута Кевин Лазаня пропиля добра опция за гостите, откакто имаше огромно пространство пред себе си и нанесе удар към долния ляв ъгъл, който обаче бе избавен от Алекс Мерет.

Темпото на игра доста спадна и до опция за гол се стигна едвам в 56-ата минута. Джовани ди Лоренцо скочи най-високо, с цел да отиграе центриране на Андре-Франк Замбо Ангиса, само че ударът му с глава мина вляво от вратата.

В 83-ата минута Виктор Осимен стигна до отбита топка и нанесе мощен удар от границата на наказателното поле, само че бе спрян от напречната греда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР