„Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация

...
„Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с болезнена изповед за Ласкин и дъщеря си

„ Написах нещо във Facebook, може би подсъзнателно диря някаква връзка с него. Така го почувствах..

„ Не съм запомнила това, което съм написала. Не желая да товаря хората, всички са изгубили близки. Болката е моя, той доста ми липсва и постоянно ще ми липсва. Това, което беше сред нас, беше като приказка, като роман”, сподели Александра пред Българска национална телевизия.

„ Когато си обичал неистово някой, няма по какъв начин да не те боли”, добави тя.



„ В очите на София има сълзи, има болежка, с която това дете ще живее цялостен живот. Болка, която не мога да лишава и колкото и да се старая да заместя татко й, няма по какъв начин да се случи, тъй като не съм Иван. Те бяха доста свързани. В тяхната връзка, аз в никакъв случай не съм съществувала.

Тя обожава татко си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И по този начин ще й мине животът”, означи актрисата, едвам сдържайки сълзите си.

„ Човек в никакъв случай не може да се оправи самичък. Преди 2 години се оправих с помощта на мои другари. Ако не бяха хората, които застанаха с толкоз обич и предпочитание да ме измъкнат, най-вероятно нямаше да мога да се справя”, призна Алекс.

„ Няма по какъв начин да не мисля за загубите на хора в моя живот, тъй като това са хора, които безпределно доста обичам – и Пепа, и Иван. На 6 януари умря Филип Трифонов, който е мой кръстник...”, сподели още тя..

„ Болката и тъгата постоянно носят малко мъдрост, тъй като, като минеш през такива неща, си даваш сметка какъв брой по-важни неща има, на които не обръщаме внимание. Защо човек би трябвало да мине през болежка и тъга, с цел да осъзнае такива неща? Не зная ", добави Александра.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР