Наперената вакарелка Алисия е стеснила двойно нослето си Алисия си отряза

...
Наперената вакарелка Алисия е стеснила двойно нослето си
Алисия си отряза
Коментари Харесай

Алисия си клъцна носа за трети път

Наперената вакарелка Алисия е стеснила двойно нослето си
Алисия си отряза носа за трети път – отбелязва в. „ Уикенд “. Разбира се, фолкаджийката отхвърля за тези корекции и желае да минава за изцяло естествена дама, само че такава тя не е. Ако съдим по визията, корекцията е много несполучлива – по този начин считат и нейни почитатели, които открите се подиграват на новия й обонятелен орган – разяснява изданието.

Наперената вакарелка е стеснила двойно нослето си и е останала съвсем без ноздри. Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов засенчи даже корекцията на Преслава, която заемаше челно място по трагикомични интервенции. Е, към този момент Алисия публично е фолк дивата с най-неуспешен нос, който стартира да наподобява като тоз0и на княгиня Калина от рода Сакскобургготски.

„ Дано към този момент се спре с тези корекции, че най-после ще си сътвори съществени проблеми. Най-вероятно ще се наложи и четвърта интервенция, която да поправя сегашната несполучлива “ – разясниха почитатели на Алисия в обществената мрежа.
„ Мислех, че няма по-нескопосана интервенция от тази на Преслава, само че Алисия умерено може да осъди пластичния си хирург “ – подмятат иронично в сектора.

Въпреки че твърди, че е естествена, описът от корекции по Алисия е величествен. Тя има интервенции по устните, брадичката, скулите и даже по зъбите. Ако това е естествена красота, здраве да е – разясняват иронично почитатели.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР