Напълно роботизираният завод на Adidas, построен в Германия, вече е

...
Напълно роботизираният завод на Adidas, построен в Германия, вече е
Коментари Харесай

Напълно роботизираният завод на Adidas започва производство

Напълно роботизираният цех на Adidas, издигнат в Германия, към този момент е подготвен, функционален и кадърен да създава обувки за всеобща приложимост. Заводът наименуван Speedfactory ще стартира с производството на серията обувки Adidas Made For (AM4), дизайн основан особено за шест от най-големите международни градове.

Първият модел, наименуван AM4LDN – Лондон ще се появи в града на 19 октомври, AM4PAR – Париж, ще бъде на пазара на 26 октомври, а останалите четири модела – AM4LA – Лос Анджелис, AM4NYC –  Ню Йорк Сити, AM4TKY- Токио и AM4SHA- Шанхай ще са на пазара през първите месеци на идната година.

Моделите AM4, които ще бъдат създавани напълно от роботи, са олекотени и основани въз основата на данни от спортисти, като оферират най-удобна и функционална форма.

Възможностите на роботизираният цех са големи, там могат да бъдат създавани извънредно комплицирани модели. Най-голямата иновация давана от роботизираните машини обаче, идва от опцията да се вършат самостоятелни модели, по характерностите на ходилото на всеки консуматор, т.е. милиони самостоятелни обувки, както в този момент компанията го прави единствено за международни спортисти.

След завода в Германия Adidas ще открият изцяло роботизиран цех и в Атланта, Съединени американски щати през 2018 година

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР