Напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни

...
Напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни
Коментари Харесай

ВМРО за спецакцията в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите

Напълно поддържаме работата на проверяващите и настояваме всички потвърдено отговорни лица да получат допустимо най-тежките санкции, планувани в българското законодателство, обявиха от Вътрешна македонска революционна организация по отношение на появилата се информация за акция на Специализираната прокуратура в Държавната организация за българите в чужбина и последвалите арести на лица поради подозрения в присъединяване в корупционни схеми.

Нашата политика постоянно е била в поддръжка на това всеки етнически българин, без значение от това къде живее, да има право да получи българско поданство. Ако някой чиновник си е разрешил да злоупотребява със служебното си състояние и да нарушава разпоредбите за работа на Агенцията и законите на страната, той би трябвало да понесе последствията за това.

Председателят на ДАБЧ не е член на нито една от партиите в обединението " Обединени патриоти - НФСБ, Атака и Вътрешна македонска революционна организация ". Той е водач на гражданското придвижване " БГ родолюбец ", допълват още от Вътрешна македонска революционна организация.

 Арестуваха няколко индивида за подкупи в Държавната организация за българите в чужбина Виж още Арестуваха няколко индивида за подкупи в Държавната организация за българите в чужбина
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР