Напълно неочаквано Зинедин Зидан обяви, че напусна Реал Мадрид. Французинът

...
Напълно неочаквано Зинедин Зидан обяви, че напусна Реал Мадрид. Французинът
Коментари Харесай

Защо си тръгна Зидан? Възможните причини

Напълно ненадейно Зинедин Зидан разгласи, че напусна " Реал " Мадрид. Французинът шокира света единствено пет дни след спечелването на рекордната трета поредна купа в Шампионската лига.

Радостта бе прекомерно къса. Площад " Сибелес " към момента не е измит от конфетите, а Белия балет към този момент би трябвало да търси заместител на един от най-успешните си наставници.
Зидан напусна " Реал " Мадрид (ВИДЕО) Специалистът си потегля след спечелването на 3 следващи трофея в Шампионската лига
Като футболист Зидан приключи контракта си без предупреждение. Сега той постъпи по същия метод. Но какви в действителност са аргументите за неговото овакантяване?

Според авторитетното испанско издание " Марка ", треньорът евентуално е бил изправен пред съществени усложнения поради бъдещето на две от огромните си звезди - Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, които намекнаха за разлъка.
Роналдо шокира: Беше прелестно да играя в " Реал " В околните дни ще кажа повече, разгласи загадъчно португалската суперзвезда
Едно е несъмнено - има сериозна причина, която да подтикне 45-годишния французин да си тръгне, когато е на върха.

На Флорентино Перес постоянно му е било непостижимо да задържи един треньор за повече от три сезона, даже когато наставникът наподобява идеалния вид за поста.
30-те месеца на Зизу: По един трофей на всеки 16 мача и 70% победи Френската легенда сътвори чудеса на "Сантяго Бернабеу " единствено за 30 месеца
Клубът мъчно ще откри заместител на Зидан и то подобен, който да въодушеви футболистите на отбора за нови подвизи. Медиите в Испания чакат в съблекалнята на Белия балет да настъпи безпорядък, тъй като там Зидан е считан за Бог.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР