Нападението над нашия сънародник, секретаря на българския клуб в Охрид,

...
Нападението над нашия сънародник, секретаря на българския клуб в Охрид,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нападението над наш сънародник в Северна Македония представлява страхлив акт на непровокирана омраза

„ Нападението над нашия съотечественик, секретаря на българския клуб в Охрид, съставлява дръзновен и нерешителен акт на непровокирана ненавист. Подобна експанзия заслужава освен остри думи и лозунги, само че и дейни дейности за неотложно изясняване на случая и наказване на отговорните “, написа във фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той прикани управляващите в Северна Македония да вземат незабавни ограничения, с които да защитят освен реда и сигурността, само че и правото на своята страна да се бори за място в европейското семейство.

„ С Договора за другарство и добросъседство от 2017 година България даде на РСМ опцията освен да получи своята вероятност за интеграция в европейските институции, само че и да се асоциира с полезностите на най-развитата народна власт в света. За страдание този побой сложи целия напредък на РСМ под въпрос “, написа Борисов.

Той напомня, че този случай и редица сходни провокации, които се случват на Балканите, единствено пречат на общото цивилизовано бъдеще и само обслужват ползите на Русия и Путиновия режим за разделяне и безпорядък в Европа.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР