Нападение от градушка в югоизточен Тексас, което унищожи големи части

...
Нападение от градушка в югоизточен Тексас, което унищожи големи части
Коментари Харесай

Градушка осакатява огромна слънчева ферма, разпалвайки страховете на жителите относно уязвимите „зелени“ технологии

Нападение от градушка в югоизточен Тексас, което унищожи огромни елементи от солидна слънчева плантация, акцентира заплахите от търговията с обичайната сила източници за уязвими „ зелени “ други възможности и принуждавайки локалните чиновници да разсеят опасенията на жителите по отношение на капацитета за приключване на химикали от счупените панели.

Въздушни фрагменти снимаха забележителните вреди, понесени от бойните сойки Соларна плантация в окръг Форт Бенд, Тексас. Бурята от 15 март разруши стотици панели и накара жителите наоколо да се запитат дали слънчевите панели не изпускат химикали като кадмиев телурид, който е обвързван със съществени опасности за здравето на хората.

„ Притесненията ми са вредите от градушка които минаха и разрушиха тези панели – в този момент имаме някои мощно токсични химикали, които евентуално могат да изтекат в нашите водни маси “, сподели жителят на Нидвил Ник Камински пред филиала на Fox KRIV-TV. „ Имам семейство – две деца и брачна половинка. Съседите ми имат деца...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР