Нападателят Валери Божинов влезе в ново амплоа. Бившият играч на

...
Нападателят Валери Божинов влезе в ново амплоа. Бившият играч на
Коментари Харесай

Божинов, Йовов и Димитров за оставката на Стойчо Младенов

Нападателят Валери Божинов влезе в ново амплоа. Бившият състезател на Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг Лисабон, Партизан и Левски е един от двамата водещи на предаването “Пред банята ”, което се завръща в ефир и ще бъде предавано в Sportal.bg . Той е в компанията на основния редактор на най-големия състезателен уебсайт в България Владимир Стоянов, като дружно с техните посетители Христо Йовов и Александър Димитров разясняват и проучват нещата, протичащи се в родния и международен футбол. Нямаше по какъв начин да бъде подмината и оставката на Стойчо Младенов. Вижте мнението на легендата на Левски, Божигол и на селекционера на младежкия народен тим.

Александър Димитров: " Стойчо е легенда на ЦСКА. Не за първи път работи с Гриша Ганчев. Тук малко го играят на афектирани. Когато поемаш тима е ясно, че знаеш при какви условия го правиш и с какво разполагаш. Или пък поставяш условия, в случай че те не се съгласят с тях или пък ти не можеш да ги свършиш нещата, които се желаят от теб, не се съгласяваш. Все отново виждаш тим, играчи, условия и тази организация и си даваш сметка. Все отново, който заплаща, той поръчва музиката ".
 Александър Димитров
Валери Божинов: “Не съм осведомен доста. Не знам каква е алтернативата сред Гриша Ганчев и Стойчо Младенов, само че мисля, че той си подаде оставката с конференцията на предния ден преди мача със Славия ".
 Валери Божинов
Христо Йовов: ”Когато те канят на служба в дадена работа, ти казваш своите условия и своя метод на работа. После, в случай че месец-два по-късно, нещата не се извършват, е най-добре да приключи взаимоотношения и да се разделите. Мисля си, че пристигна време към този момент в България да не се търсят такива популистки изявления след победа. Щом искаш да си подадеш оставка, викаш конференция на идващия ден и казваш своите аргументи ".
 Христо Йовов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР