Нападателят Валери Божинов може да се счита за сигурно ново

...
Нападателят Валери Божинов може да се счита за сигурно ново
Коментари Харесай

Божинката се разбра с Левски, отива в Подуяне през януари

Нападателят Валери Божинов може да се смята за несъмнено ново попълнение на Левски! Според информация на NOVSPORT, нападателят се е схванал за всички условия по контракта си и през януари ще се завърне на Герена. Божинов не е имал никакви специфични условия при договарянията и това е улеснило договорката.

През лятото някогашният национал се завърна в България и облече екипа на Ботев Враца, където треньор е вторият му татко Сашо Ангелов. Класата на Божинов си сподели думата и той вкара 8 гола с екипа на " зелените ", като по този метод сподели, че не е за отписване от огромния футбол.

Новината за идното привличане на Валери на Герена е добра и за националния тим. Неговият напредък може да подскаже на Петър Хубчев още един сериозен вид за офанзивата във основните европейски квалификации за националния тим. Защото България има добър късмет най-сетне да се завърне на огромната сцена и Божинов може да бъде скъп " жокер " за това. Още повече, в случай че затвърди положителната си форма и през пролетта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР