Нападателят в частното християнско Училище на завета в град Нашвил,

...
Нападателят в частното християнско Училище на завета в град Нашвил,
Коментари Харесай

Одри Хейл купил 7 огнестрелни оръжия законно преди масовото убийство в Нашвил, не е подбирал жертвите си

Нападателят в частното християнско " Училище на завета " в град Нашвил, щата Тенеси, който простреля три деца и трима възрастни, е купил законно 7 огнестрелни оръжия през последните години, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на данни от американската полиция.

Агенцията отбелязва, че 28-годишният трансмъж Одри Хейл е криел тези оръжия от родителите си, преди да извърши нападението. Той е направил също подробна карта на учебното заведение, в това число възможни входни пунктове, като е правил и наблюдаване на постройката, преди да предприеме всеобщата пукотевица.
Според американската полиция нападателят, някогашен възпитаник в учебното заведение, не е избирал особено своите жертви при стрелбата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Властите в Съединени американски щати оповестиха, че Хейл не е попадал в тяхното полезрение преди нападението. Полицията сподели, че той е бил под лекарско наблюдаване за неназовано прочувствено разстройство.

Началникът на градската полиция в Нашвил Джон Дрейк не сподели какви тъкмо са били претекстовете на стрелеца да открие огън в частното " Училище на завета ", преди да бъде убит от полицейски чиновници.

" Имаме декларация, нещо написано, което преглеждаме, по отношение на тази дата, когато в реалност стана случаят ", сподели Дрейк пред публицисти.

" Имаме и начертана карта по какъв начин всичко това е трябвало да се случи ", добави полицейският шеф.

Разследващите допускат, че стрелецът е таял " някакво възмущение, че е трябвало да върви в това учебно заведение ", сподели Дрейк в изявление пред " Ен Би Си Нюз ".

Жертвите на нападението са три 9-годишни деца, основният началник на учебното заведение, един заместващ преподавател и един педагог.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР