Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе днес срещу последния

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе днес срещу последния
Коментари Харесай

Дибала на раздяла с тифозите: Очаквах, че ще бъдем заедно по-дълго

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе през днешния ден против последния си мач пред тифозите на отбора. Договорът на аржентинеца изтича и към този момент е ясно, че няма да бъде възобновен. Той употребява опцията да се сбогува с тях с прочувствено обръщение в Инстаграм.

" Трудно ми е да намеря думите, с които да се сбогувам с вас. Минаха толкоз години и преживяхме толкоз страсти дружно. Очаквах да останем дружно още няколко години, само че ориста ни изпрати по различин пътища. Няма да не помни всичко, което ми дадохте; всеки мач, всеки гол. Израснах, учих се дружно с вас. Изживях фантазията си. Това бяха седем магични години с 12 трофея и 115 гола, които никой не може да ми отнеме. Никога. Благодаря ви за поддръжката в сложните моменти. Благодаря на всички, които бяха до мен в сложните моменти през годините; от първата до последната, от почитателите до хората в клуба, всички треньори и съотборници, чиновници и шефове. Да нося тази значима тениска, както и капитанската лента, бе едно от нещата, с които най-вече се гордея в живота ми до момента, за който един ден се надявам да описвам на моите деца и внуци. Утре ще бъде последният ми мач с тази фланелка, мъчно ми е да допускам, че това ще е последното ни прощаване. Няма да ми бъде елементарно, само че ще изляза на терена с усмивка и високо вдигната глава, знаейки, че съм дал всичко за вас ", написа Дибала.

Дибала дойде в Юве от Палермо през 2015 година и завоюва 5 трофеи, 4 Купи на Италия, а един път взе и премията за MVP на сезона в Серия " А ". Голямата рецензия към него е, че е прекомерно трошлив и получава прекалено много травми, поради което за тези 7 сезона има едвам 291 мача за клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР