Нападателят на Ювентус Пауло Дибала призна, че е имал няколко

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала призна, че е имал няколко
Коментари Харесай

Дибала: Получих много предложения, но чаках това от Юве

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала призна, че е имал няколко предложения преди тази от " бианконерите ", само че не е бързал да ги приема, тъй като е знаел, че ще бъде потърсен от клуба, в който желае да играе. Сделката се реализира през лятото на 2015 година, когато Юве заплати 40 млн. евро на Палермо за надарения стрелец.

" Помня деня, като че ли беше през вчерашния ден. Бях вкъщи в Палермо дружно с майка ми и останалите. Коментирахме какво ще се случи и кой тим да избера. В този интервал получавах доста позвънявания от разнообразни клубове и треньори. Не желаех да затвярям вратата за никой от тях, само че и не споделях " да ", тъй като бях сигурен, че рано или късно ще пристигна оферта и от Юве ", показа аржентинецът.  Дибала и приятелката му не са излекувани, остават под карантина
" В един следобяд моят сътрудник ми звънна и сподели, че до час ще получа позвъняване от спортния шеф на Ювентус. Говорих с Фабио Паратичи и той ми изясни, че ще направи всичко допустимо да ме притегли. След като приключихме диалога, изтичах при майка ми, прегърнах я и споделих, че не желая да вървя на никое място другаде, а единствено в Юве ", добави Дибала.

Нападателят, който сега се лекува от ковид, има 216 мача във всички шампионати за гранда от Торино, като в тях е вкарал 91 гола и е направил 36 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР