Нападателят на Ювентус Мойс Кийн е оптимист за развитието си

...
Нападателят на Ювентус Мойс Кийн е оптимист за развитието си
Коментари Харесай

Мойс Кийн: Има време да стана водещ нападател - все пак Салах го стори чак на 25 години

Нападателят на Ювентус Мойс Кийн е оптимист за развиването си и има вяра, че ще става все по-силен футболист. Той е единствено на 23 години, само че поради непостоянството си към този момент смени много тимове, преди да се завърне в торинския гранд. По-рано през този месец “бианконерите ” дефинитивно го откупиха от Евертън.

“Обикалях доста, само че към този момент работя върху това да разгадавам на непоклатимост и да съм непрекъснат в изявите си - съобщи Кийн пред “Кориете дело спорт ”. - Имам личен екип от четирима души, които се грижат за мен: фитнес треньор, диетолог и още двама експерти. Така се пробвам повече да не пренебрегвам нищо. Работя с тях даже когато нямам подготовка с отбора. Наблягам доста върху ритъма си на игра, по какъв начин да не изгубвам непотребна сила и други неточности от предишното. ”

Италианският национал приветства думите на някогашния шеф в клуба Фабио Паратичи, който разяснява, че един ден той ще е измежду най-хубавите нападатели в света. “Все още имам време… На играчи като Мохамед Салах и Садио Мане им лиши няколко години преди да “експлоадират ”. Салах го направи чак на 25 години ”, продължи Кийн.

Тъмнокожият таран регистрира огромния принос за развиването си на наставника на Юве Масимилиано Алегри. “Той винаго се е отнасял с мен като с огромен мъж - още от юношеския тим. Той беше непоколебим, само че по положителния метод. Оттогава се трансформираха доста неща и аз към този момент открих пътя, който да следвам’, приключи Кийн.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР