Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин е все по-вероятно да бъде

...
Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин е все по-вероятно да бъде
Коментари Харесай

Игуаин може да е готов за реванша с Тотнъм

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин е все по-вероятно да бъде на линия за реванша против Тотнъм от 1/8-финала в Шампионската лига. Аржентинецът към момента се възвръща от контузия на глезена, само че към този момент се усеща по-добре и даже тренира наедно със съотборниците си през вчерашния ден. Така Пипита най-вероятно ще пътува за Лондон, а нищо чудно да бъде и в стартовите единадесет.

Лошата вест в лагера на Ювентус е обвързвана с различен от нападателите на отбора - Марио Манджукич. Хърватинът също е с контузия и тренира настрана от главната група, като присъединяване му в срещата е под сериозен въпрос.

Матия Де Шилио също не е в оптимална кондиция и евентуално няма да стартира мача на " Уембли ". Федерико Бернардески и Хуан Куадрадо пък са трайно контузени и изобщо не влизат в сметките на Масимилиано Алегри.

Ако Манджукич и Игуаин не са изцяло подготвени за игра, най-вероятно Ювентус ще започва мача с трима в офанзива, като Пауло Дибала ще бъде на върха, а по крилата ще оперират Дъглас Коща и Алекс Сандро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР