Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов заяви след победата с 2:0

...
Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов заяви след победата с 2:0
Коментари Харесай

Десподов: Можеше да се мъчим до края на мача

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов съобщи след успеха с 2:0 над Витоша, че е признателен за гласуваното му доверие от страна на треньора Стамен Белчев.

" Доста мъчно беше в днешния мач. Витоша се бяха прибрали в тяхната половина. Играеха с петима бранителя и ни беше много мъчно, само че откакто вкарахме първи гол, нещата се успокоиха.

Първото попадение беше доста значимо, тъй като не се знаеше по какъв начин ще тръгне мача след полувремето и можеше да се мъчим до края. През втората част Витоша се опита да излезе малко по-напред. Освободиха малко пространство. Ние играхме единствено по крилата и гледахме да центрираме, тъй като през средата не можехме да пробием.

Благодаря за доверието, което ми гласоподава Стамен Белчев. Аз желая единствено да получа доверие. От там нататък всичко зависи от мен и аз ще го дам, и ще го покажа. Ние си виждам нас. Нашият тим за нас е най-съществен. Не следим Лудогорец, тъй като има доста мачове до края на мача. Стараем се всеки мач да побеждаваме и да вървим нагоре ", съобщи Десподов.
Първа лига 19 кръг, неделя 3 декември  Витоша (Бистрица) 0:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР