Нападателят на Тотнъм Лукас Мура вярва, че на Тотнъм ще

...
Нападателят на Тотнъм Лукас Мура вярва, че на Тотнъм ще
Коментари Харесай

Лукас Моура: Тотнъм трудно ще замени Хари Кейн

Нападателят на Тотнъм Лукас Мура има вяра, че на Тотнъм ще му бъде труднода размени Хари Кейн, в случай че те продават капитана на Англия след края на сезона. Все повече се увеличиват спекулациите, че нападателят може да напусне клуба в края на акцията, откакто той показа, че може да се замисли върху това да напусне.

26-годишният Кейн е третият водещ голмайстор на "шпорите " и е вкарал най-малко по 20 гола във всички надпревари за всеки от петте предходни сезона.

"Трудно е да се приказва за бъдещето, за договаряния, тъй като това е персонално решение. Сигурен съм, че всеки сезон Тотнъм получава предложения за Хари Кейн ", сподели Моура, който се причисли към "шпорите " през януари 2018 година.

"Не аз съм този, който би трябвало да взема решение, само че несъмнено, че желая да играя с него през идващия сезон. Искам да остана с него, тъй като той е доста значим за нас и не е елементарно да намерим състезател като него. Всички знаят, че е огромен състезател. Той е доста значим за нас, той е наш нападател и отбелязва съвсем във всеки мач. Сигурен съм, че Моуриньо желае да го задържи. Разчита на него през сезона, както и за идващия ", показа бразилецът.

Наскоро мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо получи голям брой рецензии, откакто бе сниман да организира подготовка с полузащитника Танги Ндомбеле в парк при започване на този месец, което опонира на държавните насоки за обществено разграничаване на фона на пандемията от ковид. По-късно Моуриньо одобри, че не е вярно това, само че Моура отбрани мениджъра си, настоявайки, че португалецът е имал позитивни планове.

"Моуриньо се грижи за нашия фитнес. Той обича футбола, обича тренировките, тъй че мисля, че искаше да види всички и да се увери, че се грижат за формата на тялото си. Със сигурност и той се грижи за себе си. Не мисля, че това (случката в парка) е огромен проблем. Той е експерт. Моуриньо върви до подготвителния център всеки ден със своя личен състав и всички експерти, които ни дават подготвителните сесии. И ние виждаме всички в онлайн приложението в 11 часа всеки ден. ", продължи Моура.

Висшата лига е спряна от 13 март заради пандемията от ковид, като подозренията нарастват дали възобновяването на сезона ще бъде допустимо. Ако елитният футбол се възобнови, има огромен късмет той да бъде при затворени порти, с цел да се избегне огромни събирания, само че Моура остава угрижен, че даже и в тази обстановка вирусът може да се популяризира сред играчите.

"Не знам, почтено казано, дали е безвредно, тъй като може би имам вируса, без да имам признаци. Тогава мога да докосна съотборник или противник, който да го популяризира и ние не знаем. Не съм сигурен какво е най-добре да се направи. Обичам да играя футбол. Както ви споделих, ми липсва рутината. Липсват ми съотборниците. Липсва ми това възприятие. Но с цел да бъда почтен мъчно е да разберем по кое време ще се върнем, тъй като обстановката не е под надзор. Много хора имат ковид в този момент и знаем, че е елементарно да го разпространим. Много хора са инфектирани. Наистина се надяваме да се върнем доста скоро, само че животът и здравето са най-важното. Но, несъмнено, липсва ми да играя футбол ", приключи Лукас Моура.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР