Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон вече мисли за следващата стъпка

...
Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон вече мисли за следващата стъпка
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон мисли за промяна, Анчелоти продължава да го иска в Реал

Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон към този момент мисли за идната стъпка в кариерата си. Според Sport1 южнокореецът, който към този момент е на 30 години, счита, че е време да смени ситуацията и да опита нещо друго, защото в този момент е в пика на кариерата си.

Сон има контракт с Тотнъм до 2025 година, само че се усеща притеглен от интереса, който Реал Мадрид демонстрира към него. Той оформи необикновен тандем с Хари Кейн, като в историята на Премиър лийг няма друго дуо, което да е комбинирало между тях за повече попадения. Английският национал е на 29 години и на няколко пъти също бе покрай това да напусне Тотнъм, като напоследък се приказва, че има опция да премине в Байерн (Мюнхен). Това ще значи, че по този начин сполучливият тандем в офанзивата на Тотнъм може скоро да бъде негоден.

Сон е в Тотнъм от 2015 година, когато лондончани заплатиха за него на Байер (Леверкузен) 27 милиона паунда. Той има 136 гола и 76 асистенции за „ шпорите “. През предишния сезон корееецът стана голмайстор на Висшата лига дружно с Мохамед Салах. Двамата приключиха с по 23 попадения. В последното издание на класацията за „ Златната топка “ Сон финишира на 11-о място.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР