Нападателят на Селта Фьодор Смолов заяви, че е получил позволение

...
Нападателят на Селта Фьодор Смолов заяви, че е получил позволение
Коментари Харесай

Смолов: Не съм бягал от Испания, клубът ме пусна

Нападателят на Селта Фьодор Смолов съобщи, че е получил разрешение от управлението на клуба да се прибере в Русия. Преди няколко дни се появиха информации, че той своеволно е нарушил възбраната за пътешестване отвън Испания, с цел да участва на рождения ден на годеницата си Мария Юмашева - внучка на някогашния президент на Русия Борис Елцин.

" Още преди няколко седмици помолих шефовете на Селта да ме пуснат. Те споделиха, че ме схващат и ми разрешиха да се прибера. Не бих се върнал без разрешение. Когато от Селта ме осведомят, че би трябвало да пътувам назад за Испания, ще го направя. Освен всичко друго, до момента бях с туритическа виза, тъй че би трябвало да реша и този въпрос ", изясни Смолов в отговор на въпроси в профила в Instagram на някогашния съветски национал Александър Кержаков.

Смолов — о «Сельте», возвращении в Россию и о самом неудобном сопернике

Первый эфир Федора след това испанского карантина https://t.co/Kwttw3KNOD pic.twitter.com/QDWuuqq1BH
— Спорт-Экспресс (@sportexpress) 8 април 2020 година " Нивото в Ла Лига? Съвсем друго по отношение на съветското състезание. Висока класа, всичко е подчинено на офанзивата. Когато разбрах за интереса на Селта, погледнах състава и класирането. Явно тимът е имал потребност от някой, който да го измъкне от рисковата зона ", сподели с усмивка Смолов.

" Базата на Селта е несравнима с тези в Русия. Имаме шест терена, три от които са с изкуствена трева. На тях упражняват и юношите ", добави нападателят.

Той показа, че като дете кумир му е бил Андрий Шевченко и призна, че е имал предпочитание да премине в Зенит, само че прехвърлянето е пропаднал.  Фьодор Смолов наруши възбраната и се прибра в Русия за рождения ден на годеницата си
" Много харесвах Шевченко. Виках за Милан, а той играеше доста мощно и даже завоюва " Златната топка ". Тогава още нямаше такава омраза сред Русия и Украйна. През зимата си приказвах с Шевченко. Много интелигентен човек, а и националният тим на Украйна играе мощно под негово управление ", съобщи Смолов.

" Бих желал да остана в Испания. Там всичко ми харесва, а и се оправям добре. Когато треньорът ми се обади, сподели, че ме е гледал още в Краснодар и е осведомен с качествата ми. Подчерта, че няма да ми е елементарно, само че ще се наложа. На идващия ден започнаха договарянията. Локомотив ме пусна и всичко се подреди. Зенит? Имах предпочитание да заиграя в тима, само че Краснодар не ме пусна. Преди Мондиал 2018 се появи нова опция, само че тогава аз не виждах смисъл от сходен трансфер ", обясни съветският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР