Нападателят на РомаТами Ейбрахам призна, че почивката заради Световното първенство

...
Нападателят на РомаТами Ейбрахам призна, че почивката заради Световното първенство
Коментари Харесай

Ейбрахам: Паузата добре ми се отрази, сега имам по-голяма увереност

Нападателят на РомаТами Ейбрахам призна, че почивката поради Световното състезание в Катар е била добре пристигнала за него. Англичанинът направи слаба първа част от сезона и не беше извикан от селекционера Гарет Саутгейт за Мондиал 2022, само че след подновяването на сезона заигра по-добре и от началото на годината има два гола и две асистенции.

“Паузата ми се отрази добре. Прекарах време със фамилията си и съумях да възвърна силата си. Междувременно, работих много, мислейки за футбол от самото начало. Казах си, че когато се завърна, би трябвало да оказвам помощ на тима допустимо най-вече и тъкмо това върша. Мисля, че имам по-голяма убеденост. Футболът е формиран от възходи и спадове. Сега работя върху себе си, с цел да се завърна към най-хубавата си форма. Миналата година споделих, че желая да донеса трофей в Рим и тази година е същото. Всички преживяхме какво значи да спечелиш огромен шампионат и бихме желали още веднъж да го усетим. Разбира се, желае ми се да вкарам допустимо най-вече голове. 27-те попадения от предишния сезон бяха огромно достижение. Ако съумея да отбележа още веднъж толкоз или даже повече, това би ме направило благополучен.

Както постоянно съм казвал, Жозе Моуриньо ми е като чичо в Рим. Преди да дойда, си поговорихме и той ме попита дали желая да остана в дъждовна Англия, или да се любувам на слънцето в Рим. Сега се любувам на всеки миг. Преди Пауло Дибала да замине на Световното състезание аз му заръчах на смешка да завоюва купата поради Лионел Меси и най-после той в действителност я завоюва. Всички бяхме щастливи за него. Гледахме финала дружно и когато Пауло вкара своята дузпа, ние го отпразнувахме. Сега той се завърна и двамата изградихме положителни взаимоотношения на и отвън терена. Харесва ми да съм разполагаем на терена също като почитателите на Рома. Дибла ни даде нещо в допълнение спрямо преди, предишния сезон играхме друго. Той ни даде това в допълнение нещо, което ни накара да бъдем по-добри. Той има толкоз доста гений и може да взема решение мачове за минута. Приятно е да разполагаме с състезател като него в тима.

Аз също съм доста буен като тифозите ни. Където и да съм, аз давам задачите си душа и сърце. Харесва ми да демонстрирам пристрастеността си на терена. Феновете са доста буйни, те обичат своя тим тъкмо като мен. Може би по тази причина незабавно взаимно се обикнахме. Много обичам почитателите. Обикалям из града и опознавам културата. Бил съм на Колизеума, видял съм доста места тук. Да го видя онлайн е полуда. Всички в града са доста благи. Винаги се пробвам да се укривам допустимо най-вече, само че няма метод това да стане. Привържениците постоянно ме разпознават и постоянно са благи и учтиви. Радвам се, когато се снимат с мен ”, разяснява Ейбрахам пред клубната телевизия.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР