Нападателят на Рома Пауло Дибала засипа с похвали треньора си

...
Нападателят на Рома Пауло Дибала засипа с похвали треньора си
Коментари Харесай

Дибала за Моуриньо: Той е много специален

Нападателят на Рома Пауло Дибала засипа с похвали треньора си Жозе Моуриньо ден преди финала в шампионата на УЕФА Лига Европа против Севиля.

" Всеки го познава от екрана. Всеки желае да го види, тъй като той в действителност е доста специфичен треньор, който се отнася еднообразно към щаба и към футболистите. Това е неговата загадка. Прави по този начин, че всеки в тима се усеща специфичен ", съобщи международният първенец с Аржентина в изявление за списание " Кикер ", оповестено през днешния ден. Мачът на монументалния стадион " Пушкаш Арена " в Будапеща стартира в 22.00 часа българско време.

" Няма смисъл да приказваме за неговата експертиза, знания за футбола, опит. Достатъчно е да погледнем триумфите му ".

Дибала напомни, че против Севиля на следващия ден Жозе Моуриньо има опция да завоюва своят шести европейски трофей като треньор, само че пък не всеки е почитател на " Специалния ", какъвто е прякорът на португалеца.
 Фитнес тест взема решение дали Дибала ще играе във финала на Лига Европа
Фитнес тест взема решение дали Дибала ще играе във финала на Лига Европа

Със сигурност ще пътува с тима за Будапеща

" Това е футболът. Винаги има място за полемики, всеки вижда играта и детайлите към играта по собствен метод. Моу също е персона, която или обичате, или ненавиждате ", добавя аржентинецът.

През предходната година Моуриньо завоюва с Рома Лигата на Конференциите - първото издание на третия шампионат на УЕФА. Сега пък ги класира на финала в Лига Европа, а възможна купа ще им подсигурява и присъединяване в Шампионската лига от новия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР