Нападателят на Рома - Андреа Белоти, вкара и двата гола

...
Нападателят на Рома - Андреа Белоти, вкара и двата гола
Коментари Харесай

Белоти след първите си два гола: Липсваше ми да бъда себе си

Нападателят на Рома - Андреа Белоти, вкара и двата гола при равенството 2:2 със Салернитана. Петела не беше вкарвал гол в шампионата с екипа на “вълците “, макар че игра в 32 мача предишния сезон. Това бяха първите му попадения за “джалоросите ”.

„ Липсваше ми да бъда себе си “, сподели Белоти след мача. " Последният сезон беше доста сложен и сигурно в никакъв случай не съм бил 100% във форма. Тази година е друга и усещам, че мога да оказа помощ. В последна сметка обаче не спечелихме, тъй че има страдание. Стремя се да вкарам допустимо най-вече голове, които са нужни, с цел да взема точки вкъщи. ”

" Петела още веднъж пропя " написа " Кориере дело спорт " след равенството. Рома продължава да търси нападател след травмата на Тами Ейбрахам, който ще отсъства дълго с контузия в коляното.

Твърди се, че напълно скоро римският отбор ще вземе Дуван Сапата от Аталанта.

„ Треньорът и клубът вършат своите оценки, би трябвало да давам най-хубавото от себе си всякога, когато вземам участие “, сподели Белоти. „ Равенството вкъщи в никакъв случай не е добър резултат, има какво да се направи, с цел да се усъвършенства. Допуснахме два гола и можехме да вкараме още голове. Но би трябвало да печелим мачове, изключително вкъщи. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР