Нападателят на националния отбор на Германия Томас Мюлер се възстановява

...
Нападателят на националния отбор на Германия Томас Мюлер се възстановява
Коментари Харесай

Мюлер няма да играе за Байерн Мюнхен до Световното първенство

Нападателят на националния тим на Германия Томас Мюлер се възвръща от травма на кръста, само че няма да играе за Байерн Мюнхен преди старта на Световното състезание в Катар, разгласи треньорът му при баварците Юлиан Нагелсман.

" Томас е на път да оздравее. Ние обаче можем да го тестваме най-рано в петък. Иска ми се да го оставя още в отмора до Мондиала, с цел да може да се възвърне изцяло ", изясни Нагелсман на конференцията си преди мача с Вердер Бремен от Бундеслигата на следващия ден.

Мюлер няма да играе против Вердер, както и в събота против Шалке 04 в Гелзинкирхен. Нагелсман не желае да рискува с предварителното му стартиране в игра, с цел да може той да бъде " пресен " за Световното състезание.

От края на септември до момента Томас Мюлер е изиграл доста малко минути в няколко мача поради проблемите си с кръста и гърба.

С националния тим в края на септември той стартира като титуляр при загубата от Унгария (0:1) и влезе като запаса при равенството с Англия (3:3) в Лигата на нациите.

Селекционерът Ханзи Флик би трябвало да разгласи състава си от 26 души в четвъртък и ще събере избраниците си на 14 ноември за предварителен мини стаж в Мускат, както и надзорен мач с Оман на 16 ноември. 

Отборът на Германия стартира присъединяване си на Световното състезание против Япония на 23 ноември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР