Нападателят на националния отбор на ФранцияКарим Бензема увери, че се

...
Нападателят на националния отбор на ФранцияКарим Бензема увери, че се
Коментари Харесай

Бензема коментира състоянието си преди Мондиала

Нападателят на националния тим на ФранцияКарим Бензема увери, че се усеща добре дни преди старта на Световното състезание по футбол в Катар. Физическото му положение провокира паники в лагера на „ петлите “, защото той има по-малко от 30 минути на терена за клубния си отбор Реал Мадрид в последните седмици.

„ Добре съм. Изпитвах лека болежка, само че няма скъсване или сериозна травма. Можеше да играя повече за Реал, само че не бях подготвен на 100%. Не става въпрос за предприемане на опасности, а просто не бях на 100%, само че работя съществено във фитнеса, тъй че всичко е наред “, съобщи футболистът пред френското издание L`Equipe. „ Имал съм много по-трудни интервали. Имаше миг, в който не бях в националния тим, само че в никакъв случай не се отхвърлих. Зинедин Зидан ми споделяше да продължа да се любувам на футбола и един ден ще печеля “Златната топка ”. Това ме направи по-силен душевен “, разяснява още Бензема, връщайки се към извоюваното отличие през предишния месец.

„ Не мисля единствено за отбелязване на голове, макар че мога да го върша. Но избирам да оказвам помощ на съотборниците ми “, добави 34-годишният състезател, който ще навърши 35 ден след финала на Световното състезание. „ Не считам, че има възрастова граница. Виждате, че от ден на ден играчи усъвършенстват представянето си откакто навършат 30 години. Всичко е въпрос на отдаденост. Тренирам доста по-усилено от други състезатели, само че човек би трябвало да работи по-здраво, с цел да продължи да преследва фантазиите си “, добави той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР