Нападателят на Наполи Дрис Мертенс призна, че се опитва да

...
Нападателят на Наполи Дрис Мертенс призна, че се опитва да
Коментари Харесай

Мертенс се опитва да накара Кайехон да преподпише с Наполи

Нападателят на Наполи Дрис Мертенс призна, че се пробва да убеди съотборника си Хосе Кайехон да остане на " Сан Паоло ". Голмайстор номер едно на клуба бе на път да напусне Неапол през това лято, само че подписа нов контракт, с което се обвърза с тима за идващите 2 години. Сега той се надява това да направи и Кайехон, чието бъдеще към момента е неразбираемо.

" Опитвам се да го убедя да остане. Няма да се откажа. Да изгубя другар като него би било доста разочароващо, само че е мъчно, в случай че си тръгне подобен съотборник и необикновен експерт като Хосе. Не знам какво ще се случи, само че към момента има време ", признава пред Il Mattino Мертенс. Белгиецът се изрече и по отношение на възможното ново попълнение на Наполи Виктор Осимен, който се чака да дойде от френския Лил. " Чувам дoбри неща за него от моите другари в Шарлероа, където той играеше преди да отиде във Франция. Не знам дали ще пристигна тук, само че сигурно той е подобен вид състезател, от какъвто имаме потребност в Наполи ", приключи футболистът.
Ciro Mertens:

“I stayed because I am convinced that our victory in the Coppa Italia is the starting point of a project that will bring us satisfaction. Will Callejón leave? I tried to convince him to stay. And I'm still trying, I'm not giving up.” pic.twitter.com/pwyKp53m20
— SSC Napli News (@SSCNapoliNews_) July 5, 2020 ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР