Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд може да продължи кариерата

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд може да премине в Китай, ако Ман Юнайтед прекрати договора му

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд може да продължи кариерата си в китайския шампионат, твърди The Sun. 21-годишният англичанин обмисля такава алтернатива, ако управлението на „ алените дяволи “ реши да приключи контракта му. В същото време самият футболист не гори от предпочитание да играе за Юнайтед, той счита, че клубът не се е застъпил задоволително за него в обстановката с обвинявания в опит за обезчестяване и побой. 
 Манчестър Юнайтед стартира вътрешно следствие, Грийнууд надали ще играе още веднъж за клуба Манчестър Юнайтед стартира вътрешно следствие, Грийнууд надали ще играе още веднъж за клуба
През януари 2022 година Грийнууд беше арестувана, откакто някогашната другарка на футболиста Хариет Робсън разгласява фотоси и видеоклипове, както и аудиозапис в обществените си мрежи, в които се твърди, че футболистътсе пробва да я принуди да вършат секс. Играчът беше упрекнат в опит за обезчестяване и нахлуване и беше освободен под гаранция. Манчестър Юнайтед в профил нападателя от тренировки и присъединяване в мачове за неопределен срок, а също по този начин разгласи, че ще организира вътрешно следствие на случая. През октомври 2022 година той още веднъж беше арестуван за нарушение на гаранцията - контактуваше с Робсън. На 2 февруари полицията на Манчестър разгласи, че Грийнууд е освободен от всички обвинявания.
 Тен Хаг отхвърли да разяснява обстановката с Грийнууд, приказва за Забитцер и какво чака от дуела през уикенда Тен Хаг отхвърли да разяснява обстановката с Грийнууд, приказва за Забитцер и какво чака от дуела през уикенда
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР