Нападателят на Манчестър юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че се чувства

...
Нападателят на Манчестър юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че се чувства
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо атакува Манчестър Юнайтед: Чувствам се предаден

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Нападателят на " Манчестър юнайтед " Кристиано Роналдо съобщи, че се усеща предаден от клуба. В изявление пред Пиърс Морган за TalkTV португалецът уточни, че усеща напън да си тръгне от " Олд Трафорд ".

" Да, те се пробваха да ме изгонят. Не единствено треньорът, само че и още двама-трима души към клуба. Чувствах се предаден. Не бива да приказвам дали желаеха да се отърват от мен, само че не ме интересува. Да, усещам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме желаеха, освен тази година, само че и предходната също ", сподели Роналдо.

Футболистът също по този начин уточни, че няма почитание към Тен Хаг, тъй като той самият не демонстрира почитание към него. Още през лятото имаше изказвания, че Роналдо желае да си тръгне от " Олд Трафорд ". Тъй като не съумя да откри тим, играещ в Шампионската лига, в който да премине, той остана в " Юнайтед ". През октомври напрежението към него се усили, като португалецът беше изваден от състава поради държанието си в мача с " Тотнъм ". Впоследствие нападателят съобщи, че постоянно е желал да бъде за образец, само че от време на време е невероятно. Кристиано се върна в клуба през лятото на 2021 година, като тогава имаше изказвания, че е покрай прекосяване в състава на градския противник " Манчестър сити "

" Преди година последвах сърцето си. Сър Алекс ми сподели: " Невъзможно е да отидеш в " Манчестър Сити ", а аз отвърнах " Добре, шефе ". Но когато се завърнах, напредъкът в тима беше нулев. След напускането на сър Алекс няма никакво развиване. Нищо не се е трансформирало. Мисля, че почитателите би трябвало да знаят истината. Искам най-хубавото за клуба, по тази причина се върнах. Но има неща от кухнята, които ни пречат да стигнем равнището на " Манчестър Сити ", " Ливърпул ", а в този момент и " Арсенал ". Клуб от калибъра на " Юнайтед " би трябвало постоянно да е на върха, а ние не сме там ", добави португалецът.

Петкратният притежател на " Златната топка " игра за " Юнайтед " от 2003 до 2009 година При първия си престой на " Олд Трафорд " той означи 118 гола в 292 мача. Спечели три трофеи във Висшата лига и Шампионската лига през 2008 година, както и първата си " Златна топка ". Роналдо се завърна при " алените дяволи " предишното лято и записа 24 гола и 3 асистенции в 39 мача във всички шампионати, само че тимът отпадна в осминафиналите на Шампионската лига и приключи шести в Англия, лишавайки португалеца от опция за 20-о следващо присъединяване в Турнира на богатите. По всяка възможност думите на Роналдо ще сложат завършек на втория му престой в клубa.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР