Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани призна, че е сгрешил

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани призна, че е сгрешил
Коментари Харесай

Кавани: Трябваше да напусна Юнайтед след привличането на Роналдо

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани призна, че е сбъркал като е останал в клуба през този сезон. 35-годишният уругваец счита, че не е трябвало да продължава да играе на „ Олд Трафорд “ след идването на Кристиано Роналдо, тъй като по този метод се появява рядко на терена.

Както е известно, португалската суперзвезда беше взет дни преди затварянето на пазара през предишното лято и надлежно Кавани не е имал време да си уреди трансфер.

„ Когато договорката за Кристиано стана факт, си помислих, че това е добре за клуба. Но познавайки най-малко малко особеностите на футбола в днешно време, първото нещо, което направих, беше да се обадя на брат ми. „ Фернандо, в случай че това (б-р. - прехвърлянето на Роналдо) се беше случило седмица по-рано, щях да те помоля да подпишем с различен клуб “. Важно е да разбираш каква е обстановката. Във футбола в този момент има толкоз неща, които са разнообразни спрямо предишното “, съобщи Кавани пред „ ESPN Brazil “.

Братът на Кавани е и негов управител. Друг от сътрудниците на ветерана - Валтер Гулиелмоне, посочи, че централният нападател избира да остане в Европа и през идващия сезон. Контрактът на уругваеца с Юнайтед изтича в края на месец юни тази година.

He ultimately stayed on at this season...

But reveals that the club's signing of made him want to leave initially!
— ESPN Asia (@ESPNAsia)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР