Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал призна, че страшно много

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал призна, че страшно много
Коментари Харесай

Марсиал отчаяно иска да играе срещу Челси

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал призна, че ужасно доста желае получи късмет за изява в днешното дерби против Челси от 11-ия кръг на Висшата лига.

Дотук акцията за френския футболист се развива сносно. В своите 15 мача той може да се похвали с 6 гола и 4 асистенции. По-впечатляващото е, че те бяха реализирани в огромната си част, откакто някогашният ас на Монако влизаше като запаса. При това състояние не е учудващо, че Марсиал кипи от предпочитание да остави своя белег и в дуела на „ Стамфорд Бридж”.

Година по-късно Марсиал още веднъж е френски национал

„ За момента съм удовлетворен, въпреки че можех да направя повече, да съм отбелязал повече попадения и да съм дал повече решителни подавания. Все отново съм щастлив”, разяснява 21-годишният Марсиал.

„ Разликата по отношение на предходната година и в този момент е, че предният сезон не бе добър за мен. В момента нещата вървят сносно. Постигам задачите си и се надявам до края на сезона да съм отбелязал много повече попадения. Трябва да подкрепям същото равнище в клуба, а в случай че получа късмет още веднъж да пускам за Франция, ще дам най-хубавото, което мога.”

Легенда на Юнайтед хока героя Марсиал

„ Смятам, че когато вляза на терена като запаса, аз съм гладен и обезверено желая да играя. Искам да се забъркам в екшъна, да отбележа, да дам основни пасове, въобще да дам всичко, с което разполагам в името на тима.”

„ Челси несъмнено не започва сезона по този начин добре както предния, само че те са огромен тим и несъмнено ще опитат да ни победят. И двата тима са страхотни, по тази причина чакам тежък мач. Най-важното е в последна сметка да се поздравим с победата”, приключи Марсиал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР