Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не знае

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не знае
Коментари Харесай

Кун продължава да държи гражданите в шах

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро съобщи, че не знае какво бъдеще има след този сезон. Аржентинецът, който се причисли към англичаните от Атлетико Мадрид през 2011 година, е с изтичащ контракт в края на акцията и той към момента не е сключил нова договорка с клуба във Висшата лига.

"Приключвам контракта си в края на сезона и още не знам какво ще направя. Просто желая да играя до края на сезона и тогава ще забележим ", съобщи Кун пред испанското шоу в YouTube "Charlando Tranquilamente ".

Комбинацията от травми и COVID-19 ограничи Агуеро до девет участия във всички надпревари през този сезон, а последният му мач бе на 3 януари.

Без голмайстор №1 в историята си, Сити е безапелационен водач в Премиър лийг и записа рекордно достижение от 17 следващи триумфа във всички надпревари.

В неделя "гражданите " гостуват на Арсенал в шампионата, преди да се изправят против Борусия Мьонхенгладбах в сряда в мач от 1/8-финалите на Шампионската лига, който е изместен в Будапеща вследствие на рестриктивните мерки за пътешестване в Германия, свързани с ковид.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР