Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изпрати съобщение до YouTube

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изпрати съобщение до YouTube
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд се бъзика с KSI заради провала на Арсенал

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изпрати известие до YouTube звездата KSI, с цел да му се подиграе след тежкото проваляне на Арсенал от Брайтън. KSI се би в последния си боксов дуел този уикенд, нокаутирайки по абсурден метод Джо Фурние, резултат, който в този момент се преразглежда, откакто фрагменти демонстрираха по какъв начин ютубъра употребява неразрешен удар с лакът. Въпреки това, до момента в който KSI победи, неговите любимци от Арсенал, които на процедура изгубиха купата във Висшата лига след тежкото 0:3 от Брайтън.

Техните несгоди към този момент се удвоиха, откакто Манчестър Сити победи Евертън с 3:0, като един от головете бе на Холанд. Така Гражданите може да станат първенци още този уикенд.

KSI разкри, че е получил известие от норвежкия нападател на Манчестър Сити, след провалянето на Арсенал. „ Знаете, че е толкоз смешно, толкоз е смешно. Буквално през днешния ден Холанд ми изпрати известие и преди малко ми изпрати GIF “, сподели KSI, когато прегледа края на сезона на Арсенал в изявление за MMA Hour.

„ Е, аз съм човек на KSI. Но да, изпратих му видео, няма да споделям какво беше видеото, само че в този момент е доста смешно какъв брой добре се оправя той и какъв брой добре се оправя Ман Сити. Много е смешно и аз съм доста сърдит. "

„ Не, не се тормозя “, добави той. „ Не, почтено казано, Ман Сити завоюва купата. Нещата са такива, каквито са. Въпреки това съм доста горделив с Арсенал като цяло. Целта беше Шампионска лига и някак си успяхме да участваме в борбата за купата съвсем до края. Браво на Ман Сити. Те са напът да завоюват купата за шести път в последните 7 години, което е неповторимо “, добави KSI.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР