Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов изрази надежда, че орлите ще

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов изрази надежда, че орлите ще
Коментари Харесай

Десподов: Надявам се да прекъснем негативната серия срещу испански отбори

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов изрази вяра, че " орлите " ще съумеят да пресечен отрицателната серия на българските клубове против испанските такива. Той съобщи, че футболистите би трябвало да изпълнят проекта на треньора в утрешния дуел с Бетис. 

" Ние гледахме видео на противника. Трябва да изпълняваме проекта на треньора. Нека да забележим на следващия ден. Аз споделих и за мача с Рома - това е освен огромна победа за Лудогорец, а и за българския футбол като цяло. 
 Анте Шимунджа: Бетис има първокласен тим, ще бъде доста по-различно от мача с Рома Анте Шимунджа: Бетис има първокласен тим, ще бъде доста по-различно от мача с Рома
Да се надяваме, че ще вземем победа. Да, има отрицателни резултати против испански тимове, само че се надявам ние да приключим тази серия ", съобщи Кирил Десподов по отношение на неприятната статистика на български клубове против испански такива. 



Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР