Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев изпрати една успешна 2021

...
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев изпрати една успешна 2021
Коментари Харесай

Георги Минчев: Не мисля за трансфер, играта ми за Локо е най-важната за мен

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев изпрати една сполучлива 2021 година и е разумно в този момент името му постоянно да се свързва с трансфер в чужбина.

Футболистът започва добре и в контролите и съумя да се разпише и в спаринга с дублиращия тим, а оня ден и против Марица.

26-годишният национал приказва пред " Мач Телеграф " за упоритостите, за мотивацията си и за това върху какво е съсредоточен сега.
 Футболист на проби си потегли гневен от
Футболист на проби си потегли гневен от " Лаута "

Пушкаров не желал да бъде на изпитателен интервал още една седмица

" В момента мисля напълно за това да създадем хубава подготовка. Днес (б. р. - вчера) сме отмора, а на следващия ден (б. р. - днес) отпътуваме за лагер в Сандански. Надявам се да изиграем положителни контроли, да продължим да упражняваме съществено и да сме във допустимо най-хубаво положение за старта на сезона. Преди година имах някои проблеми и не можах да се приготвя по най-хубавия метод, само че в този момент всичко е наред и се усещам добре.

Старая се информациите за трансфер да не ми въздействат по никакъв метод. И през лятото имаше подобен интервал, само че в последна сметка аз съм част от Локомотив и представянето ми на терена за този тим е най-важното за мен. За себе си съм наясно, че прехвърлянето ще пристигна, в случай че не мисля за него. Подготовката обаче е най-важна. Наясно съм с информациите, които се появяват, само че все още няма нищо съответно. Както споделих, акордирам се за лагера, който ни следва ", съобщи Минчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР