Нападателят на Локомотив (Москва) Фьодор Смолов ще отсъства от терените

...
Нападателят на Локомотив (Москва) Фьодор Смолов ще отсъства от терените
Коментари Харесай

Нападател на Локо ще бъде извън терена за около месец

Нападателят на Локомотив (Москва) Фьодор Смолов ще отсъства от терените за към месец поради контузия на ключицата, оповестява пресслужбата на съветските първенци.

В сряда московските железничари отстраниха с 3:2 след продължения Балтика (Калининград) и се класира на осминафинал в шампионата за Купата на Русия. Самият Смолов беше на терена цялостни 120 минути и очевидно в тази среща е получил контузията. И през днешния ден към този момент е претърпял интервенцията на наранената ключица в клиника в Германия.

" Операцията мина в нормален и общоприет режим без затруднения. Във вторник към този момент футболистът може да се прибере в Русия. Рехабилитацията на Фьодор Смолов ще премине напълно въз основата на Локомотив в село Баковка. Ориентировъчният период за неговото възобновяване е 30-40 дни, се споделя в прессъобщението на клуба.
Fedor Smolov out for 30-40 days following surgery. Huge loss. Get well soon, @smolovfedor_90 https://t.co/7kbfnusXZR
— Stefano Conforti (@confortistefano) September 29, 2018 Самият футболист мина в Локомотив през лятото на тази година и досега има 7 мача във всички шампионата и 2 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР