Нападателят на Лийдс Патрик Бамфорд се завръща на терена след

...
Нападателят на Лийдс Патрик Бамфорд се завръща на терена след
Коментари Харесай

Патрик Бамфорд се завръща в игра за Лийдс

Нападателят на Лийдс Патрик Бамфорд се завръща на терена след травма и ще опита да помогне на отбора в борбата за оставане във Висшата лига. Това разкри новият управител на Лийдс Джеси Марш. Бамфорд е отвън игра от началото на декември поради контузия в стъпалото и има едвам пет мача в шампионата този сезон. Нападателят остана на пейката при загубата от Лестър с 0:1 през миналия уикенд, само че Марш може да му даде игрови минути в идния значим мач вкъщи против Астън Вила.

„ Бамфорд няма да бъде титуляр, само че е в групата и може да влезе, в случай че се наложи. Той дълго не е упражнявал и по тази причина го оставих на пейката против Лестър. Патрик е положително момче и завръщането му в игра ще окаже позитивно въздействие върху тима “, сподели Марш.

Лийдс се смъкна на 16-о в класирането след шест загуби в последните седем мача, което коства работата на мениджъра Марсело Биелса. Лийдс е единствено на две точки от зоната на изпадащите и незабавно се нуждае от точки, с цел да си подсигурява оставането в елита. „ Нуждаем се от поддръжката на нашите почитатели. Важно е да вкараме първи гол, което ще ни даде убеденост “, разяснява Марш преди мача с Астън Вила.

Треньорът няма да може да разчита на нападателя Тайлър Робъртс, който ще претърпи интервенция на сухожилие и е навън до края на сезона. Халфът Калвин Филипс също се възвръща от травма, само че той ще се завърне скоро в игра. „ Очаквам Калвин да възобнови тренировки до дни и да се завърне в игра след паузата за националните тимове “, сподели Джеси Марш.
 Лийдс усъвършенства играта, само че още веднъж загуби Лийдс усъвършенства играта, само че още веднъж загуби 5 март | 16:31  Новият треньор на Лийдс няма да следва философията на Биелса Новият треньор на Лийдс няма да следва философията на Биелса 3 март | 16:34  Лийдс назначи Джеси Марш на мястото на уволнения Марсело Биелса Лийдс назначи Джеси Марш на мястото на уволнения Марсело Биелса 28 фев | 21:51 Още от Футбол свят  Емерсон разкри какво го е окуражило да напусне Челси Емерсон разкри какво го е окуражило да напусне Челси 9 март | 18:34 431 0  Ван Бронкхорст: Не сме арогантни Ван Бронкхорст: Не сме арогантни 9 март | 18:33 425 0  Моуриньо Моуриньо "излезе от пандиза " (снимка) 9 март | 18:26 703 0  Срещата за бъдещето на Дибала се отсрочва Срещата за бъдещето на Дибала се отсрочва 9 март | 17:43 599 0  Педро Нето подписа нов контракт с Уулвс Педро Нето подписа нов контракт с Уулвс 9 март | 17:26 623 1 Виж всички Водещи Новини  Литекс 2:0 Спартак (Варна), гостите с човек по-малко Литекс 2:0 Спартак (Варна), гостите с човек по-малко 9 март | 18:45 4962 18  Втора лига онлайн: Литекс води на Спартак (Варна) в последния мач за деня Втора лига онлайн: Литекс води на Спартак (Варна) в последния мач за деня 9 март | 18:40 32355 27  Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел 9 март | 11:08 53905 54  Чуждестранно трио разруши Хебър в Пазарджик и върна Монтана в борбата за елита Чуждестранно трио разруши Хебър в Пазарджик и върна Монтана в борбата за елита 9 март | 16:53 9404 13  На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера 9 март | 09:23 23385 39 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР